Menu

Лист

Школски лист број 15 - јул 2020. године

НОВАК 15 И КОРОНА 19

Нови број школског листа НОВАК са, чак, два НОВАКА ДОДАТКА, изашао је из штампе

НОВАК, лист ОШ “Старина Новак“, објављује се два пута годишње, извештавајући о најважнијим активностима школе за свако полугодиште посебно. Вишегодишња пракса је да други број у школској године буде објављен крајем маја или почетком јуна месеца. Ове године, НОВАК број 15 изашао је из штампе 13. јула 2020. Активности у борби против епидемије су испомерале све активности па и датум објављивања новог броја нашег школског листа. Уз овај број објављена су чак два НОВАКА ДОДАТКА: четврта књига Милоша Пекића НИ ЈУНАКА БЕЗ СТАРИНЕ НОВАКА, и ЗБОРНИК СТРУЧНИХ РАДОВА са Шестог саветовања просветних радника које је одржано у Вршцу 13-14. јуна 2020. Дистрибуција штампаног броја НОВАКА број 15 бићe отежана због епидемије, али је садржај овог броја, као и свих предходних бројева, могуће преузети у електронском облику на сајту наше школе.


Лист "Новак" - број 15


Новак, додатак - четврта књига Милоша Пекића "НИ ЈУНАКА БЕЗ СТАРИНЕ НОВАКА"Новак, додатак - ЗБОРНИК СТРУЧНИХ РАДОВА са Шестог саветовања просветних радника


Школски лист број 14 -
децембар 2019. године

Првог дана недеље школе, 24.12.2019. године, одржана је промоција четрнаестог броја листа "Новак".

Уводничар и водитељ, библиотекар Василије Савић, бираним речима је указао на значај ђачког листа али посебно књиге која је одштампана као “НОВАК ДОДАТАК”, а онда је дао реч директору школе Влади Вучинићу. Директор је најпре подсетио да је сврха “НОВАКА” да опише и забележи живот школе за садашње али и будуће ђаке. Школски лист је представио помоћу интерактивне табле објашњавајући, не само како се технички припрема и штампа један лист, него показујући преломњене стране новог броја “НОВАКА” уз исцрпно објашњење објављених текстова и фотографија.


Претходне бројеве листа "Новак" можете погледати овде