Menu

ЂациБили смо вредни ...сликали, цртали, писали песме

Током фебруара и марта су реализовани ликовни и литерарни конкурси на општинском нивоу „Организације пријатељи деце београдске општине Палилула“. Ученици наше школе су постигли одличне резултате:

ПРВО МЕСТО - МАЛИ ПЈЕР

На окружном такмичењу "Мали Пјер" Андреј Митрић 8-1 освојио је прво место. Цртеж ученице Софије Рајковић 5-1 биће изложен на смотри радова али није прошла окружно такмичење.

Растанак са кинеским наставницама

Наше наставнице кинеског Зои и Сузи опростиле су се од наше школе због обавеза које их чекају у отаџбини.

Наставница кинеског Зои посетила је нашу школу 27.маја први пут након прекида ванредног стања. Примио ју је директор школе у својој канцеларији. Том приликом Зои се најлепшим речима изјаснила о својој ангажованости у нашој школи похваливши залагање и пристојно понашање наших ђака који су похађали часове кинеског језика и културе. У знак захвалности и сећања на успешне дане сарадње наставница Зои је, као поклон школи, уручила директору школе три богата комплета књига на кинеском и српском које ће јако много помоћи да се у предстојећој школској години настава кинеског одвија успешно. Директор школе је узвратио поклонивши наставници Зои најновију књигу коју је о Старини Новаку објавила наша школа као додатак школског листа НОВАК. Уследило је фотографисање за сећање али и договор да се одржи још један сусрет пре него што се Зои и Сузи у јулу врате у Кину.


ДАН ДЕВОЈЧИЦА (30.04.2020.године)

Нисмо желели да пропустимо Дан девојчица ни ове, по много чему упечатљиве четврте недеље априла 2020.године. Био је изазов посетити неко предузеће и разговарати са успешним женама на њиховим радним местима.

На позив и предлог Удружења пословних жена, прихватили смо да „Старина Новак“ оде у виртуелну посету грађевинском предизећу СЕТ из Шапца. Повезали смо се преко апликације ZOOM.

Погледајте детаљније →


Архива вести →